Faciliteiten voor ultiem vermaak

Résidence Klein Vink is hét complete vakantiepark in Limburg. Op het park zult u zich geen moment vervelen. Lees op deze pagina meer over het uitgebreide aanbod aan faciliteiten op Résidence Klein Vink.

Beauty- & wellness

Eén van de meest in het oog springende faciliteit op Résidence Klein Vink zijn de Thermaalbaden. In dit op het park gelegen beauty- & wellnesscenter vindt u alles wat u mag verwachten van een kuuroord. Van warme thermaalbaden tot sauna en natuurlijk de mogelijkheden om een heerlijke beautybehandeling te boeken. Als gast van Résidence Klein Vink heeft u dagelijks (in de daluren) 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen.

Naast het Thermaalbad is er ook een (gewoon) zwembad aanwezig op het park.

Watersport en meer voor jong en oud

U kunt op het park terecht voor vele watersporten zoals surfen, roeien, waterfietsen en kanoën, maar ook een partijtje tennis behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen volwassen, maar ook (kleine) kinderen vervelen zich hier geen seconde: een overdekt zwembad, diverse speeltoestellen, een indoor-speeltuin en de Kids Club met Koos Konijn zorgen voor voldoende vermaak.

Niet aan zee maar wel met de voeten in het zand

In de zomer kunt u heerlijk luieren aan het strandje bij het natuurbad, gezellig en ontspannend voor het hele gezin. 's Avonds geniet u bij het restaurant of eetcafé van een lekker hapje en drankje voordat u weer terugkeert naar uw luxe villa of bungalow.

Praktische informatie over openingstijden faciliteiten

In het voor- en na seizoen zijn er soms beperkte openingstijden voor enkele parkfaciliteiten. Voor vragen kunt u terecht bij onze receptie.

Aan het gratis bezoek van Thermaalbad Arcen zijn voorwaarden verbonden.

De hele dag vermaak met Koos Konijn en het animatieteam

Op het park gelegen beauty- & wellness center

Genieten van uitgebreide horecafaciliteiten

Een overdekt zwemparadijs voor alle leeftijden!

Puur genieten voor jong en oud