Faciliteiten voor ultiem vermaak

Résidence Klein Vink is hét complete vakantiepark in Limburg. Op het park zult u zich geen moment vervelen. Lees op deze pagina meer over het uitgebreide aanbod aan faciliteiten op Résidence Klein Vink.

Beauty- & wellness

Eén van de meest in het oog springende faciliteit op Résidence Klein Vink zijn de Thermaalbaden. In dit op het park gelegen beauty- & wellnesscenter vindt u alles wat u mag verwachten van een kuuroord. Van massage tot sauna en van de ‘fish foot spa’ tot totale body wraps.

Watersport en meer voor jong en oud

U kunt op het park terecht voor vele watersporten zoals surfen, roeien, waterfietsen en kanoën, maar ook een partijtje tennis behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen volwassen, maar ook (kleine) kinderen vervelen zich hier geen seconde: een overdekte zwembad, speeltoestellen, indoor-speeltuin en de Koos Kids Club zorgen voor voldoende vermaak.

Niet aan zee maar wel met de voeten in het zand

In de zomer kunt u heerlijk luieren aan het strandje bij het natuurbad, gezellig en ontspannend voor het hele gezin. 's Avonds geniet u bij het restaurant of eetcafé van een lekker hapje en drankje voordat u weer terugkeert naar uw luxe villa of bungalow.De hele dag vermaak met Koos Konijn en het animatieteam

Op het park gelegen beauty- & wellness center

Genieten van uitgebreide horecafaciliteiten

Een overdekt zwemparadijs voor alle leeftijden!

Puur genieten voor jong en oud