Dagje uit voor jong en oud

Tijdens uw verblijf op Résidence Klein Vink, kunt u in de omgeving leuke uitstapjes maken. Het park is gelegen in een veelzijdige omgeving en is daardoor een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en de naburige steden.

Koffieschenkerij Genuujerie is gelegen op een rustieke locatie in Venlo, pal naast het beroemde kapelletje van Genooy én aan het Pieterpad. Dus een ideale plek voor wandelaars, fietsers en dagjesmensen voor een heerlijke tussenstop!

Zoekt u een leuke activiteit voor kinderen, een groep of met de familie? Kom dan naar Kinderboerderij Hagerhof in Venlo: een unieke locatie die veel meer biedt dan op het eerste gezicht gedacht.

Verblijft u met een groep op Résidence Klein Vink en bent u op zoek naar een leuk dagje uit? Bekijk dan eens de groepsuitjes op Limburgs Uitje.

Op activiteitenboerderij Hoeve de Middelt in Kessel is een hoop te beleven. Hier kunt u boerengolf spelen, een leuke variant van normale golf: u speelt op een weiland met koeien.

In Aardbeienland kun je werkelijk alles ontdekken over hét symbool van de zomer: de aardbei. In het park, in de kassen, op de velden en in het bos, ruik je en beleef je de onbegrensde veelzijdigheid van die heerlijke, zoete, gezonde en mooie vrucht.

Attractiepark Toverland is een leuk dagje uit voor jong en oud!

Bij Hertog Jan wordt het bier hoogstpersoonlijk gebrouwen met passie als essentieel ingrediënt! Tijdens een bezoek aan deze brouwerij kunt u proeven van de hop, van het mout en natuurlijk ook van het bier! Rondleiding op reservering. Een brouwerijbezoek duurt 2 uur.

Puur genieten voor jong en oud