Vakantiehuis Limburg

Heerlijk genieten in een luxe vakantiehuis Limburg

Vakantiehuis limburgBent u op zoek naar een vakantiehuis in Limburg? Dan bent u bij Résidence Klein Vink helemaal op uw plek. Op ons vakantiepark kunt u genieten van heerlijke rust en luxe. Onze vakantiehuizen zijn gelegen op een prachtig park, omgeven door bossen en een mooi heuvellandschap. De vakantiehuizen zijn uitgerust met de nodige luxe. Zo kunt u volledig genieten van een vakantie, zonder gedoe.

Verschillende accommodaties

Vakantiehuis accommodaties limburgRésidence Klein Vink biedt verschillende typen accommodaties aan. Zo zijn er vakantiehuizen Limburg, geschikt voor kleine én grote groepen. De maximale groepsgrootte, waarmee u terecht kunt op ons park in één woning, is 18 personen. Verder kunt u kiezen uit woningen waar roken wel en niet is toestaan, en waar huisdieren wel en niet zijn toegestaan. Iedereen kan dus wel een geschikt vakantiehuis Limburg vinden op ons park.

De faciliteiten van onze Vakantiehuizen Limburg

Onze vakantiehuizen en ons park zijn uitgerust met diverse faciliteiten, zodat u in alle luxe kunt genieten van een aangenaam verblijf op ons vakantiepark. Verblijft u op ons park? Dan heeft u dagelijks toegang tot het Thermaalbad Arcen. Iedere dag kunt u 2,5 uur lang gratis genieten en tot rust komen in dit bad. U kunt zich hier volledig laten verwennen en tot rust komen.

Vakantiehuis recreatie limburgOok uw kinderen zullen zich geen seconde vervelen! Zij kunnen zich bijvoorbeeld heerlijk uitleven in het overdekte zwembad, spelen in de indoor speeltuin of springen op de trampoline. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de vele, die ons park voor kinderen te bieden heeft. Dagelijks kunnen kinderen ook terecht bij de activiteitenhonk, waar ze met leeftijdsgenootjes leuke spelletjes en andere activiteiten kunnen doen.

Bent u overtuigd en op zoek naar een vakantiehuis Limburg? Dan heeft u de keuze uit diverse woningen. Er zijn vakantiehuizen Limburg waar huisdieren zijn toegestaan en er zijn ook speciale accommodaties waar roken is toegestaan. Verder zijn alle vakantiehuizen uitgerust met standaard faciliteiten, zoals een magnetron, televisie, vaatwasser en wasmachine. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens uw vakantie Limburg.

Uw eigen vakantiehuis Limburg boeken

Wilt u ook lekker genieten van een heerlijke vakantie Limburg op ons vakantiepark? Bekijk dan onze accommodaties en beleef een onvergetelijke vakantie op Résidence Klein Vink!

Puur genieten voor jong en oud