Aankomst-vertrek

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon. Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 12,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Parkeren

Bungalow huurders kunnen hun auto parkeren op de voorziene parkeer plaatsen bij de bungalow. Bij aankomst dient u zich door middel van de Keycard in te checken bij de slagboom. Als de slagboom zich opent, bent u automatisch ingecheckt. Voor de bungalows KVR4A, KVR4B, KVR5 en KVR6A is 1 parkeerplaats voorzien, voor de bungalows KVR6B, KVR6C, KVR6KB, KVR6KC, KVR8 en GB11 zijn 2 parkeerplaatsen voorzien en voor type GB16 zijn 3 parkeerplaatsen voorzien.

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Aankomst op ons park

Vanaf 15.00 uur bent u van hart welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur (in het laagseizoen tot 16.00 uur) en op vrijdag tot 20.00 uur. Na deze tijd kunt u zich tot 23.00 uur melden bij de entreebalie van het Thermaalbad. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan a.u.b. tijdig, tel.: +31 (0)77 4732525.

Belangrijk! Heeft u een arrangement geboekt? Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op de aankomstdag begint denkt u er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang zwembad

Op vertoon van uw keycard heeft u gratis toegang tot het zwembad van Klein Vink.

Toegang Thermaalbad Arcen

Het op het park gelegen Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35°C dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat onder meer de mineralen fluoride, jodide en ijzer. Door deze unieke samenstelling heeft het thermaalmineraalwater een heilzame werking. Door de aangename warmte voelt u direct alle spanningen uit uw lichaam wegvloeien. Bovendien is het daardoor in zomer en winter heerlijk toeven, in het binnenbad, maar vooral in de buitenbaden.
Gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw bungalow gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt in uw bungalow.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Wij verzoeken uw bezoek in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden.

Vertrekregeling

Op uw vertrekdag dient u het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour! Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een borgsom à € 65,- per gereserveerd object in rekening te brengen. Dit bedrag wordt in de week volgend op uw vertrek teruggestort, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak) werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Puur genieten voor jong en oud